Language for Services

akkreditált angol rendészeti szaknyelvi vizsga

Örömmel értesítjük minden volt, jelenlegi és leendő nyelvtanfolyami hallgatónkat és az összes rendészeti szakterületen dolgozó, nyelvvizsgázni kívánó érdeklődőt, hogy idén augusztusban a NYAT (Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület) elfogadta az Origó Nyelvi Centrummal közösen benyújtott angol rendészeti szaknyelvű akkreditációs kérelmünket. Ez azt jelenti, hogy – a világon egyedülálló módon – szervezhetünk angol rendészeti akkreditált szaknyelvi vizsgát, a Magyarországon megszokott három nyelvi szinten (B1-alapfok, B2-középfok és C1-felsőfok). Ez a nyelvvizsga egyenértékű az általános akkreditált nyelvvizsgákkal, vagyis minden előny, ami a nyelvvizsgával járhat, ennél a vizsgánál is érvényes: diploma megszerzése, egyetemi-főiskolai felvételi, nyelvpótlék, stb.

A vizsga egynyelvű (vagyis nem tartalmaz fordítást, az instrukciók és feladatleírások angol nyelven íródnak), írásbeli és szóbeli vizsgarészből áll, amelyek külön-külön és együttesen (komplex nyelvvizsga) is letehetők.

A vizsgafelkészítő könyv három szintre, szószedettel nyomdakész állapotban van, remélhetőleg a közeljövőben ki tudjuk adni, és megvásárolható lesz a Nemzetközi Oktatási Központban. 2019-ben két vizsgaidőszakot tervezünk: az elsőt februárban, a másodikat júliusban. Felkészítő tanfolyamokat is tervezünk indítani, melyekről folyamatos tájékoztatást adunk a honlapon.

 

 

láng NYELV a facebook-on

Origó Nyelvvizsga

LanguageCert államilag elismert nemzetközi angol nyelvvizsga

Libresszo